Imzan Razin - Botzippy Promo

Sistem Chatbot Untuk 2 Aplikasi Chat Paling Popular!

Sistem automasi untuk 2 aplikasi chat yang paling ramai pengguna di Malaysia!

Urus Whatsapp dan Telegram chatbot dalam 1 sistem yang sama dengan lebih mudah.

Imzan Razin - Botzippy Promo

Perhatian Kepada Semua Pemilik Bisnes atau Usahawan!

kini boleh membantu anda!
Imzan Razin - Botzippy Promo

Botzippy ialah satu sistem atau platform untuk anda bina dan uruskan chatbot khas untuk aplikasi Whatsapp dan Telegram.

Anda kini boleh bina chatbot, kumpul database dan blast mesej melalui 2 aplikasi ini dengan lebih mudah dan terurus.

Botzippy menggunakan API rasmi (ibarat lesen rasmi) dari pihak Whatsapp dan Telegram. Jadi, ianya sah dan lebih stabil untuk digunakan. Tak perlu risau jika berlakunya perubahan atau kemaskini dari pihak Whatsapp dan Telegram

Kadar open rate di Whatsapp dan Telegram adalah lebih tinggi berbanding email dan SMS!

Kelebihan Utama Sistem Botzippy

Imzan Razin - Botzippy Promo

Drag & Drop Chatbot

Hanya perlu tarik dan letak (drag & drop) setiap elemen untuk bina chatbot (Whatsapp/Telegram) mengikut kesesuaian kehendak anda. Tidak perlu menggunakan sebarang coding yang rumit dan memeningkan kepala.

Imzan Razin - Botzippy Promo

Blast Message

Anda boleh blast mesej kepada semua pelanggan (subscribers) yang telah berinteraksi dengan chatbot (Whatsapp/Telegram) anda. Penghantaran mesej lebih cepat berbanding sistem 3rd party atau sistem tidak rasmi.

Imzan Razin - Botzippy Promo

Cloud Based System

Sistem sentiasa berfungsi secara online. Anda tidak perlu memuaturun atau memasang sebarang software ke PC / laptop anda. Hanya set dan biarkan chatbot berfungsi setiap masa, 24/7!

Imzan Razin - Botzippy Promo

Ecommerce For Telegram

Sistem ecommerce terbina untuk Telegram chatbot. Tidak perlu hosting, server ataupun domain. Hanya terus guna dan sedia untuk dihubungkan dengan Telegram chatbot.

Kelebihan lain yang ada pada sistem:

Berapa Harga Sistem Botzippy?

Imzan Razin - Botzippy Promo

Untuk harga sebenar, sistem ini akan diperkenalkan dengan harga bayaran bulanan bergantung kepada jenis pelan dan mengikut jumlah susbscribers. Mengikut perancangan, untuk pelan Basic, kos bulanan ialah RM49 (belum muktamad / mungkin akan dinaikkan) untuk sejumlah 5,000 subscribers. Boleh rujuk gambar untuk lebih lanjut.

*Subscribers ialah jumlah pelanggan yang ada interaksi dengan chatbot dan datanya disimpan didalam sistem.

TETAPI..

Sempena pelancaran sistem ini sahaja. Hanya untuk anda yang ingin dapatkan sistem Botzippy dengan harga pelancaran ini, akaun anda juga akan mendapat kelebihan (extra features) berbanding pelan yang berbayar secara bulanan (Basic). 

Antara kelebihan yang anda akan dapat;

Jadi, adakah anda sudah berminat dengan sistem ini?

Ini adalah tawaran untuk tempoh waktu yang terhad sahaja! Tawaran sah sehingga 25 Disember 2022.

Harga sekarang hanya RM347 untuk 1 tahun langganan Botzippy (Plan Basic)

Anda jimat RM241 sekiranya mendapatkan harga pelancaran ini!

(RM49 / sebulan x 12 ialah RM588. Diskaun 40%! )

Bukan itu sahaja..

Khas untuk 50 orang yang terawal dan terpantas sahaja!

Anda akan mendapat diskaun sebanyak RM50 dan langganan sistem Wasapmatic Plan Broadcasting secara PERCUMA selama setahun (bernilai RM468).

50 Orang Yang Terawal: RM297 + Sistem Wasapmatic Plan Broadcasting (PERCUMA Setahun)

p/s: wasapmatic ialah sistem untuk buat broadcasting / blast Whatsapp yang menggunakan UNOFFICIAL API

Selepas harga pelancaran ini, harga langganan Botzippy akan dikekalkan dengan bayaran bulanan mengikut pelan dan jumlah subscribers yang akan ditetapkan nanti. 

Klik Butang Dibawah Untuk Dapatkan Tawaran Terhad Ini!

(Tawaran ini hanya sah sehingga 25 Disember 2022)

TAWARAN TAMAT!

PERHATIAN!

Terdapat kos tambahan untuk penggunaan official Whatsapp Business API (WABA). Untuk info, boleh lihat disini atau rujuk soalan-soalan dibawah.

Soalan-Soalan Berkaitan Sistem Botzippy

Chatbot diibaratkan robot yang akan auto respon / auto reply pada setiap chatting yang berlaku di app Whatsapp atau Telegram. Chatbot akan respon pada keyword yang telah anda tetapkan. 

Tiada servis buat chatbot disediakan. Anda perlu buat chatbot anda sendiri mengikut kehendak dan keperluan anda sendiri. Botzippy hanya menyediakan platform sahaja.

Official API adalah diibaratkan 'lesen' yang sah dari pihak Whatsapp atau Telegram. Jadi, sememangnya ia dibenarkan oleh pihak Whatsapp dan Telegram. Sudah tentu ianya lebih selamat berbanding 3rd party sistem yang menggunakan unofficial API. Cuma apabila menggunakan versi rasmi, anda perlu ikut terma dan syarat yang dah ditetapkan oleh pihak Whatsapp dan Telegram.

Untuk Telegram, tiada kos tambahan yang akan dikenakan. Namun, untuk Whatsapp, ada kos tambahan yang telah ditetapkan oleh pihak Whatsapp. Untuk kos tersebut, anda boleh baca di sini (klik sini).

Namun, anda diberikan kuota percuma sebanyak 1,000 mesej sebulan pada akaun Whatsapp anda. Untuk lebih lanjut berkenaan hal ini, saya ada terangkan di group support, https://t.me/botzippy_support

Penggunaan broadcast atau blast menggunakan official API sepatutnya lebih selamat kerana ia sememangnya dibenarkan. Untuk proses broadcast / blast mesej terutamanya untuk Whatsapp, anda perlu buat message template terlebih dahulu dan tunggu kelulusan sebelum dibenarkan untuk buat broadcast / blast message. Jadi, risiko untuk dibanned itu telah dikurangkan pada peringkat awal.

Namun, ada juga kes pemilik Whatsapp dibanned mungkin disebabkan oleh report dari penerima.  

Group support disediakan di Telegram sahaja. Jadi, pastikan anda mempunyai akaun Telegram. Boleh join disini, https://t.me/botzippy_support

Untuk tutorial, anda boleh lihat di help.botzippy.com dan tutorial juga akan ditambah secara berperingkat. 

Untuk lihat contoh chatbot berfungsi, anda boleh klik salah satu link ini.

Subscribers ialah pelanggan yang sudah ada interaksi dengan chatbot. Untuk limit jumlah subscribers, ia dikira secara keseluruhan (jumlah subscriber dari setiap chatbot Whatsapp dan Telegram). Untuk promosi pelancaran ini, limit jumlah susbcribers bagi setiap akaun Botzippy ialah 10,000 subscribers.

Connect account pada sistem ialah setiap akaun Whatsapp dan akaun Telegram yang dah dihubungkan dengan sistem. Untuk promosi ini, limit connect account ialah sehingga 20 akaun. Contohnya, 10 akaun Whatsapp dan 10 akaun Telegram.

Dengan mendapatkan harga promosi ini, anda akan dapat kekalkan (lock) harga ini samada untuk pembaharuan (renewal) atau untuk naiktaraf (upgrade). Contoh naiktaraf; anda hanya perlu tambah RM297 untuk setiap gandaan 10,000 subscribers. RM297 : 10,000. RM594: 20,000 dan seterusnya. Anda boleh naiktaraf pada bila-bila masa dan langganan dikira untuk tahunan. 

Untuk pengguna Malaysia, sistem ecommerce Telegram di platform Botzippy diintegrasikan bersama payment gateway seperti Toyyibpay, Senangpay, Stripe, Paypal ataupun Cash on Delivery. 

Ya, anda boleh cuba terlebih dahulu sistem ini sebelum membeli. Anda boleh terus daftar di app.botzippy.com. Trial percuma selama 7 hari tapi dengan fungsi yang terhad.

Jangan risau! Jaminan wang akan dikembalikan dalam tempoh 7 hari selepas pembayaran. Hanya maklumkan sahaja kepada admin untuk proses pengembalian wang. Akaun anda akan ditutup serta merta selepas proses pengembalian wang. 

Imzan Razin - Botzippy Promo

Saya Imzan Razin. Pemilik sistem Botzippy.

Botzippy ini adalah sistem terbaru saya selepas Inboxhour, PMwasap dan Wasapmatic. Sekiranya ada pertanyaan berkaitan promosi ini, boleh hubungi saya di salah satu media sosial berikut;

Haha! You cannot copy content of this page