Untitled design (1)

Dapatkan Sistem Chatbot Untuk 2 Aplikasi Chat Paling Popular!

Sistem automasi untuk 2 aplikasi chat yang paling ramai pengguna di Malaysia!

Urus WhatsApp dan Telegram chatbot dalam 1 sistem yang sama dengan lebih mudah.

Perhatian Kepada Semua Marketer, Pemilik Bisnes ataupun Usahawan!

ialah pilihan utama anda!

Botzippy ialah satu sistem online untuk anda bina dan uruskan chatbot untuk aplikasi WhatsApp dan Telegram.

Anda kini boleh bina chatbot, kumpul database dan blast mesej untuk WhatsApp dan Telegram dengan lebih mudah.

Botzippy menggunakan API rasmi (ibarat lesen rasmi) dari pihak WhatsApp dan Telegram. Jadi, sememangnya sah dan lebih stabil untuk digunakan. Tiada gangguan dan tak perlu risau jika berlakunya perubahan atau kemaskini dari pihak WhatsApp dan Telegram. 

TAHUKAH ANDA!

Kadar open rate di WhatsApp dan Telegram adalah lebih tinggi berbanding email dan SMS!

Dengan menggunakan Botzippy, anda kini dah boleh bina chatbot mengikut kehendak dan kesesuaian bisnes anda. Anda tidak perlu risau terlepas mesej atau terlepas pandang mesej dari pelanggan lagi.

Biarkan chatbot yang auto-reply semua mesej dari pelanggan anda. Automasikan bisnes anda dengan fungsi-fungsi yang hebat dari Botzippy!

Apa kelebihan menggunakan Chatbot dari sistem Botzippy?

Fungsi Utama Sistem Botzippy

Service 24_7-amico

Cloud Base System

Sistem sentiasa berfungsi secara online. Anda tidak perlu memuaturun atau memasang sebarang software ke PC/laptop anda. Hanya bina chatbot dan biarkan ia berfungsi setiap jam dan setiap hari. 24/7 tanpa henti!

Email campaign-cuate

Broadcast Message

Anda boleh blast mesej kepada semua pelanggan (subscribers) yang telah berinteraksi dengan chatbot (WhatsApp/Telegram) anda. Penghantaran mesej lebih cepat berbanding sistem 3rd party atau sistem tidak rasmi.

Drag & Drop Chatbot

Hanya perlu tarik dan letak (drag & drop) setiap elemen untuk bina chatbot (WhatsApp/Telegram) mengikut kesesuaian bisnes atau kehendak anda. Tidak perlu menggunakan sebarang coding yang rumit dan memeningkan kepala.

Untitled design

Ecommerce Built In

Sistem ecommerce terbina untuk WhatsApp dan Telegram chatbot. Tidak perlu hosting, server ataupun domain. Hanya terus guna dan sedia untuk dihubungkan dengan WhatsApp ataupun Telegram chatbot. 

OpenAI's ChatGPT Integration

Chatbot WhatsApp/Telegram boleh diintegrasi dengan Artificial Intelligence (A.I) bagi menjawab setiap persoalan pelanggan anda secara auto mengikut situasi dan dengan lebih efisien.

Woocommerce/Shopify Integration

Dengan menggunakan Webhook, anda boleh integrasikan sistem Botzippy dengan platform Woocommerce atau Shopify bagi tujuan menghantar notifikasi jualan.

Preview cara untuk membina WhatsApp Bot:

Kelebihan Lain Yang Ada Pada Sistem:

Berapa Harga Sebenar Sistem Botzippy?

Ada 3 plan utama untuk Botzippy iaitu Lite, Basic dan Advance. Setiap plan mempunyai ciri dan harga langganan bulanan yang berbeza. Ciri utama yang membezakan setiap plan ialah limit jumlah subscribers. Anda boleh rujuk harga sebenar setiap plan pada jadual dibawah atau di laman web rasmi Botzippy.com.

*Subscribers ialah jumlah pelanggan yang ada interaksi dengan chatbot (WhatsApp & Telegram) dan datanya disimpan didalam sistem secara automatik.

Tapi, khas untuk PROMOSI kali ini, anda tidak perlu membuat bayaran bulanan untuk menggunakan sistem Botzippy.

Harga yang ditawarkan kepada anda ialah RM349 untuk 1 tahun langganan Botzippy (Plan Advance)

Anda dapat jimat RM719 sekiranya mendapatkan harga promosi ini!

(Nilai sebenar ialah RM89 sebulan. RM89 x 12 bersamaan RM1068. Diskaun lebih 67%! )

Sekejap! Khas untuk 20 orang yang terawal dan terpantas sahaja. Diskaun RM50 diberikan kepada anda. Anda akan mendapat harga 'early birds' iaitu RM297.

Jadi, nak tunggu apa lagi?

Untuk Plan Advance ini, anda akan mendapat:

Selepas tamat promosi ini, harga langganan Botzippy akan dikekalkan dengan bayaran bulanan mengikut plan yang telah ditetapkan.

Klik Butang Dibawah Untuk Dapatkan Tawaran Terhad Ini!

(Tawaran ini sah sehingga 15 Ogos 2023 sahaja)

BAYAR SEKARANG!

PERHATIAN!

Terdapat kos tambahan untuk penggunaan official WhatsApp Business API. Untuk info, boleh lihat disini atau rujuk soalan-soalan dibawah.

Tutorial Juga Telah Disediakan!

Tutorial langkah demi langkah untuk menggunakan sistem ini juga telah disediakan. Masih belum lengkap sepenuhnya namun akan ditambah dari semasa ke semasa dan anda boleh meminta bantuan support jika anda menghadapi masalah.

Soalan-Soalan Berkaitan Sistem Botzippy

Chatbot diibaratkan robot yang akan auto respon / auto reply pada setiap chatting yang berlaku di app Whatsapp atau Telegram. Chatbot akan respon pada keyword yang telah anda tetapkan. 

Tiada servis buat chatbot disediakan. Anda perlu buat chatbot anda sendiri mengikut kehendak dan keperluan anda sendiri. Botzippy hanya menyediakan platform sahaja.

Official API adalah diibaratkan 'lesen' yang sah dari pihak Whatsapp atau Telegram. Jadi, sememangnya ia dibenarkan oleh pihak Whatsapp dan Telegram. Sudah tentu ianya lebih selamat berbanding 3rd party sistem yang menggunakan unofficial API. Cuma apabila menggunakan versi rasmi, anda perlu ikut terma dan syarat yang dah ditetapkan oleh pihak Whatsapp dan Telegram.

Untuk Telegram, tiada kos tambahan yang akan dikenakan. Namun, untuk Whatsapp, ada kos tambahan yang telah ditetapkan oleh pihak Whatsapp. Untuk kos tersebut, anda boleh baca di sini (klik sini).

Namun, anda diberikan kuota percuma sebanyak 1,000 mesej sebulan pada akaun Whatsapp anda. Untuk lebih lanjut berkenaan hal ini, saya ada terangkan di group support, https://t.me/botzippy_support

Penggunaan broadcast atau blast menggunakan official API sepatutnya lebih selamat kerana ia sememangnya dibenarkan. Untuk proses broadcast / blast mesej terutamanya untuk Whatsapp, anda perlu buat message template terlebih dahulu dan tunggu kelulusan sebelum dibenarkan untuk buat broadcast / blast message. Jadi, risiko untuk dibanned itu telah dikurangkan pada peringkat awal.

Namun, ada juga kes pemilik Whatsapp dibanned mungkin disebabkan oleh report dari penerima.  

Group support disediakan di Telegram sahaja. Jadi, pastikan anda mempunyai akaun Telegram. Boleh join disini, https://t.me/botzippy_support

Untuk tutorial, anda boleh lihat di help.botzippy.com dan tutorial juga akan ditambah secara berperingkat. 

Untuk lihat contoh chatbot berfungsi, anda boleh klik salah satu link ini.

Subscribers ialah pelanggan yang sudah ada interaksi dengan chatbot. Untuk limit jumlah subscribers, ia dikira secara keseluruhan (jumlah subscriber dari setiap chatbot Whatsapp dan Telegram). Untuk promosi ini, anda akan mendapat akaun plan Basic dengan limit susbcribers ialah 5,000 subscribers bagi setiap akaun Botzippy.

Connect account pada sistem ialah setiap akaun WhatsApp dan akaun Telegram yang dah dihubungkan dengan sistem. Untuk promosi ini, anda akan mendapat akaun plan Basic dengan unlimited connected account.

Untuk pengguna Malaysia, sistem ecommerce WhatsApp dan Telegram di platform Botzippy diintegrasikan bersama payment gateway seperti Toyyibpay, Senangpay, Stripe, Paypal ataupun Cash on Delivery. 

Ya, anda boleh cuba terlebih dahulu sistem ini sebelum membeli. Anda boleh terus daftar di app.botzippy.com. Trial percuma selama 15 hari tapi dengan fungsi yang terhad.

Jangan risau! Jaminan wang akan dikembalikan dalam tempoh 7 hari selepas pembayaran. Hanya maklumkan sahaja kepada admin untuk proses pengembalian wang. Akaun anda akan ditutup serta merta selepas proses pengembalian wang. 

IMG_20211010_194155

Saya Imzan Razin. Pemilik sistem Botzippy.

Botzippy ini adalah sistem terbaru saya selepas Inboxhour, PMwasap dan Wasapmatic. Sekiranya ada pertanyaan berkaitan promosi ini, boleh hubungi saya di salah satu media sosial berikut;

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Mini cart

Your cart is empty

Go to shop

Total

RM0

Secured by iCheckout