offer

Nak software Inboxhour versi lifetime?

Software Inboxhour (https://inboxhour.com/) ialah software automation untuk Facebook Page. Menggunakan API sah dari Facebook. Jadi, ianya tiada masalah digunakan bersama akaun Facebook. Software ini telah pun digunakan sejak tahun 2018 lagi. Antara fungsi utama platform / software Inboxhour ialah;

  • Auto Reply / Auto PM Untuk Facebook Page
  • Messenger Bot
  • Ecom Messenger
  • Broadcasting Menggunakan SMS dan Email
  • Auto Post ke Facebook Page (milik anda) dan auto post ke media sosial yang lain
  • Plugin Facebook chat untuk wordpress

Walaupun ia mempunyai fungsi messenger bot, namun jangan disamakan dengan platform bot yang lain seperti Manychat ataupun Chatfuel. Setiap platform / software ada kelebihan masing-masing. 

Buat masa ini, harga normal langganan Inboxhour ialah RM30 untuk sebulan atau RM290 untuk setahun. Itu harga tetap yang setiap pengguna bayar setiap bulan / tahun. Anda boleh tanya pengguna yang dah guna software / platform Inboxhour ni.

Beberapa video tutorial Inboxhour pun telah disiapkan dan akan ditambah dari semasa ke semasa. Untuk tutorial, anda boleh rujuk di https://inboxhour.com/learn/

Jadi, bagaimana untuk dapatkan akses lifetime untuk Inboxhour ni?

Memang SANGAT-SANGAT JARANG Inboxhour versi Lifetime ni ditawarkan. Sangat TERHAD. Untuk dapatkan akses lifetime software Inboxhour ini, anda hanya perlu menjadi ahli group VIP saya. TETAPI, akses ke group VIP bukannya percuma. 

Kali terakhir tawaran ini dibuka ialah pada bulan Disember 2019 dengan harga RM390 (lihat gambar dibawah). Setiap tahun, harganya pasti makin menaik. Jangan sampai menyesal terlepas harga sekarang. Kerana harga tak pernah diturunkan. 

Untuk kali ini, harga untuk menjadi ahli group VIP sudah pun dinaikkan. Untuk tempoh waktu yang terhad dan jumlah yang terhad sahaja, jika berminat untuk menjadi ahli group VIP dan dapatkan akses Inboxhour versi lifetime, anda perlu membuat pembayaran sebanyak RM580.

Harga untuk akses lifetime ni, sebenarnya sama dengan kos asal Inboxhour untuk 2 tahun. (RM290 setahun x 2). Tapi, untuk kali ini, anda bayar untuk akses lifetime (tiada lagi bayaran bulanan atau tahunan).

Ingin saya ingatkan bahawa tawaran ini hanya dibuka untuk 10 orang sahaja (siapa cepat, dia dapat) dan tempoh tawaran ini hanya sah sehingga 5 Ogos 2020. Jadi, tawaran ini ditutup sekiranya jumlah pembeli dah mencapai 10 orang (walaupun tidak sempat sampai 5 Ogos 2020) atau jika tiada pembeli sekalipun, tawaran akan tetap ditutup pada 6 Ogos 2020 (5 Ogos adalah hari terakhir).

BONUS Untuk Anda!

Dengan menjadi ahli group VIP, anda juga layak untuk menerima software lain dari saya secara percuma. Untuk akan datang, sekiranya ada software terbaru dari saya, anda juga akan mendapat akses software itu secara percuma!

Berikut ialah kelebihan yang anda akan dapat bila masuk ke group VIP ni;

  1. Inboxhour lifetime version. (Harga asal: RM290 / setahun. Rujuk https://inboxhour.com/)
  2. Software PC Bulkwasap – Whatsapp Blaster (Harga asal: RM99 lifetime. Rujuk https://bulkwasap.com/)
  3. PMwasap Lifetime – Link wasap rotator (Harga asal: RM197 setahun. Rujuk https://pmwasap.com/)
  4. Codmakan Lifetime – Platform urus jual beli makanan (RM30 sebulan. Rujuk https://codmakan.com/)
  5. Invideo Premium Lifetime – Software video editor (USD360 / setahun. Rujuk  https://invideo.io/)
  6. Pemasangan Divi Builder – Plugin builder untuk wordpress (USD249 lifetime. Rujuk https://www.elegantthemes.com/join/)

Jika dikira harga asal semua ni, RM290 (Inboxhour setahun) + RM99 (Bulkwasap Lifetime) + RM197 (PMwasap setahun) + RM30 (Codmakan sebulan) + USD360 (invideo) = RM2147! 

Itu belum lagi termasuk dengan kos Pemasangan Divi Builder Lifetime dan harga anggaran keseluruhan yang dikira, hanya untuk akses setahun, sebulan dan bukannya lifetime. Jelas harga sebenarnya keseluruhan produk ni kan? 

Dah berminat nak jadi ahli group VIP dan dapatkan akses software Inboxhour versi lifetime?

Sekiranya berminat, untuk menjadi ahli group VIP ini dan mendapat kesemua produk yang dinyatakan dengan akses lifetime, anda hanya perlu membuat pembayaran sebanyak RM580. Satu kali bayaran sahaja. Klik butang dibawah untuk teruskan pembayaran. 

Opss! 10 slot dah habis la…lambat eh? Tak dapat nak join dah kali ni. Next time la ye.

PERINGATAN: Tawaran ini hanya terhad untuk 10 orang yang terpantas atau akan tamat pada 6 Ogos 2020. 

ooppss. sorry