Anda mahu Whatsapp pelanggan anda dengan lebih mudah? Nak semuanya secara automatik?

Database pelanggan ramai tapi penat nak follow up satu persatu?

Tak sempat nak online Whatsapp dan tak sempat nak reply mesej pelanggan setiap masa?

Jom kenali WASAPMATIC! Sistem auto khas untuk pengguna Whatsapp.

Apa itu Wasapmatic?

Wasapmatic merupakan satu sistem yang membolehkan anda membuat automasi pada akaun Whatsapp. Anda hanya perlu login sistem, scan QR code Whatsapp dan terus menggunakan sistem ini.

Sistem akan menghantar mesej kepada pelanggan bagi pihak anda. Anda tidak perlu tahu sebarang programming ataupun coding untuk menggunakan sistem ini. Ianya sesuai untuk semua peringkat umur dan latar belakang.

Ada 3 fungsi utama sistem ini iaitu;

Autoresponder

Fungsi autoresponder pada sistem Wasapmatic membolehkan anda membuat mesej automatik yang akan dihantar setiap kali pelanggan menghubungi anda.  

Ianya seperti ‘greeting message’ yang ada pada Whatsapp Business namun, dengan fungsi autoresponder ini, anda juga boleh meletakkan media (gambar, video) pada mesej. 

Dan yang lebih menarik pada fungsi autoresponder ini, anda boleh menghantar kembali mesej yang sama mengikut tempoh masa yang ditetapkan (resubmit message). 

Bulk Messaging

Bulk messaging merupakan fungsi yang paling digemari ramai. Juga dikenali sebagai fungsi broadcast ataupun blast mesej. 

Dengan fungsi ini, anda mampu menghantar seberapa banyak mesej kepada semua pelanggan anda dengan hanya 1 klik sahaja. Sistem akan menghantar mesej ke semua pelanggan anda secara automatik. Follow up dengan lebih mudah.

Anda juga boleh letakkan media (gambar, video) pada mesej anda dan juga boleh tetapkan waktu tertentu untuk mesej dihantar (schedule). 

Chatbot

Chatbot berfungsi untuk anda membuat auto reply pada setiap mesej dan chatbot akan respon mengikut keyword yang anda telah ditetapkan.

Anda tidak perlu lagi untuk luangkan masa untuk respon pada setiap mesej di Whatsapp. Kini biar chatbot yang respon terlebih dahulu pada setiap masa. Lebih pantas untuk setiap pelanggan anda.

Kenapa anda perlu guna Wasapmatic?

Satu sistem Whatsapp marketing yang penting untuk uruskan bisnes anda. 

Tiada lagi kos yang membebankan untuk setiap mesej yang dihantar. 

Kadar mesej yang dibuka (open rate) lebih tinggi berbanding sms dan email.

Majoriti pelanggan memang menggunakan Whatsapp untuk berhubung.

Untuk pengetahuan anda, akan datang, harga bayaran bulanan akan dikenakan bagi sesiapa yang ingin gunakan sistem Wasapmatic ini. Ada 3 plan yang berbeza dimana setiap plan ada harga dan limit fungsi yang tertentu. Untuk lebih jelas perbezaan setiap plan, anda boleh rujuk jadual dibawah atau terus layari laman web utama, wasapmatic.com

LAST DAY OFFER!! (10 APRIL 2022)

Sempena pelancaran sistem yang baru ini, saya nak tawarkan harga istimewa khas untuk 50 orang yang terpantas sahaja dan untuk tempoh waktu terhad! 

Untuk tempoh waktu yang terhad sahaja (tawaran ini sah sehingga 10 April 2022) dan jumlah kuota yang terhad (50 orang), saya ingin tawarkan sistem ini dengan 1 harga, 1 kali bayaran sahaja. ‘ONE TIME PAYMENT‘.

TANPA BAYARAN BULANAN DAN BAYARAN TAHUNAN selepas anda dapatkan tawaran ini. Anda boleh guna sistem ini selama mana ianya aktif dan masih boleh digunakan.

Plan yang saya akan tawarkan ialah plan Premium, iaitu plan dengan 3 nombor dan unlimited mesej. Anda boleh lihat sendiri maklumat plan Premium ini di laman web Wasapmatic.

Anda nak cuba dulu sistem ni sebelum membuat pembayaran? Jangan risau! Anda boleh cuba versi trial secara PERCUMA!

Daftar akaun anda di: https://app.wasapmatic.com/

Tutorial: https://help.wasapmatic.com/

PERHATIAN! SILA BACA BAHAGIAN INI

Untuk tawaran ini saya tak guna istilah LIFETIME tapi saya guna istilah ‘ONE TIME PAYMENT

Sebab utamanya ialah sistem ini tidak menggunakan API rasmi dari pihak Whatsapp. Maksudnya, cara sistem ini berfungsi, tidak mematuhi polisi atau syarat dari pihak Whatsapp. 

Oleh sebab itu, akan ada kemungkinan sistem ini mengalami masalah SEKIRANYA pihak Whatsapp membuat kemaskini ataupun sistem ini diberi amaran oleh pihak Whatsapp. Jadi, sebab itu tiada jaminan dari saya bahawa sistem ini akan kekal selama-lamanya. Tiada istilah LIFETIME. 

Namun, setakat hari ini, developer sistem sentiasa memastikan dan kemaskini sistem supaya ianya berfungsi dengan baik seiring dengan perubahan dari pihak Whatsapp. Doa-doakan agar sistem ini kekal lama. 🙂

Sudah berminat untuk dapatkan sistem ini?

Klik butang di bawah sekarang! Ingat, tawaran ini terhad sahaja! Siapa cepat, dia dapat.

HARAP MAAF. JUALAN SUDAH DITUTUP!

Frequently Asked Questions (F.A.Q)

Tutorial untuk menggunakan sistem ini telah disediakan. Sila layari https://help.wasapmatic.com/

Anda boleh guna akaun Whatsapp personal atau akaun Whatsapp Business anda pada sistem Wasapmatic. Pastikan anda sudah kemaskini app Whatsapp ke versi yang terkini.

Akaun Whatsapp anda selamat digunakan bersama Wasapmatic. Pihak Wasapmatic tidak menyimpan data Whatsapp anda dan tidak mempunyai akses ke akaun anda. Akan ada juga kemungkinan akaun Whatsapp anda boleh di’banned’ sekiranya anda selalu ‘spam’ pelanggan atau ada pelanggan yang buat ‘report’ terhadap akaun anda. 

Sekiranya akaun Whatsapp anda telah di’banned’, anda perlu logout / delete nombor tersebut dari sistem Wasapmatic dan anda boleh masukkan nombor akaun Whatsapp yang baru di dalam sistem.

Buat masa ini, hanya 1 gambar yang boleh dihantar bersama 1 mesej. 

Anda boleh dapatkan refund dalam tempoh 5 hari selepas pembayaran. Selepas tempoh tersebut, tiada refund akan diberikan sekiranya tidak berpuas hati dengan sistem.

ooppss. sorry