Anda seorang usahawan?

Anda seorang online marketer?

Atau anda seorang peniaga online?

Adakah anda perlukan satu sistem yang ada fungsi seperti berikut?

Semuanya boleh dengan sistem wasapmatic!

Izinkan saya perkenalkan diri saya terlebih dahulu. Saya dikenali sebagai Imzan Razin dan saya merupakan pemilik untuk sistem Inboxhour dan PMwasap. Wasapmatic (sistem Whatsapp ini) adalah salah satu produk terbaru dari saya. 

(Boleh join dulu Telegram channel supaya anda tak terlepas link promo ini. Nanti dah tak jumpa iklan dah :P)

Jom kenali sistem wasapmatic!

Wasapmatic ialah sistem automasi untuk Whatsapp yang menggunakan UNOFFICIAL API Whatsapp. Sistem ini telah dilancarkan pada bulan April 2022 dan kini mempunyai puluhan pengguna tetap. 

 Anda hanya perlu import akaun Whatsapp anda (imbas kod QR) ke dalam sistem untuk menggunakan setiap fungsi yang ada di Wasapmatic. Walaupun sistem ini masih baru, developer akan sentiasa kemaskini sistem ini untuk hadapi sebarang masalah yang berlaku. 

3 Pelan Utama Sistem Wasapmatic

Sebelum ini, sistem Wasapmatic hanya ada 3 pelan utama (tidak termasuk trial) iaitu Basic, Standard dan Premium yang merangkumi semua fungsi (autoresponder, bulk message dan chatbot). Setiap pelan adalah pelan berbayar dengan bayaran bulanan. Boleh rujuk gambar atau layari laman web rasmi wasapmatic.com

Namun, ada pengguna yang hanya inginkan fungsi Bulk Message dan tidak mahu menggunakan fungsi autoresponder ataupun chatbot. Oleh itu, pelan tambahan baru yang dikenali sebagai Pelan Broadcasting diperkenalkan yang hanya fokus kepada fungsi Bulk Message Whatsapp /  Broadcasting Whatsapp.

Pelan Tambahan - Broadcasting

Tiada fungsi autoresponder atau chatbot pada pelan tambahan ini. Pelan ini juga akan hadir sebagai pelan berbayar dengan bayaran bulanan. Harga bulanan dan maklumat mengenai pelan ini, anda boleh rujuk pada gambar.

Paparan Utama Sistem Wasapmatic

Support Group di Telegram

Sebarang info atau update terkini akan dimaklumkan di support group Telegram.

Anda dah berminat dengan sistem Bulk Message dari Wasapmatic?

PROMO INI ADALAH UNTUK ANDA!

Pelan Broadcasting Wasapmatic

RM279 untuk langganan 1 tahun!

(anda jimat RM189 berbanding harga bulanan)

Promo untuk tempoh masa terhad. Hanya sah sehingga 31 Ogos 2022

Kelebihan Pelan Broadcasting (Bulk Message)

Tahukah Anda!

Kos broadcast SMS termurah ialah RM0.08 per mesej. 

4000 mesej = kos RM320

Bulk Message Wasapmatic = RM297 (setahun) = unlimited mesej!

Soalan Kerap Ditanya (F.A.Q)

Sila baca setiap persoalan yang ada supaya anda lebih faham dan untuk elakkan kekeliruan pada masa akan datang.

Unofficial API Whatsapp bermaksud sistem Wasapmatic tidak menggunakan API yang sah dari pihak Whatsapp dan menggunakan API pihak ketiga. Disebabkan tidak menggunakan API sah Whatsapp, ada kemungkinan sistem tidak stabil pada waktu tertentu. Namun pihak developer sentiasa kemaskini sistem untuk atasi masalah yang berlaku.

Sistem Wasapmatic boleh digunakan bersama mana-mana akaun Whatsapp samada Whatsapp Personal atau Whatsapp Business

Dalam sistem ini, anda akan import akaun Whatsapp anda sebagai penghantar mesej. Anda boleh import sehingga 5 nombor Whatsapp ke dalam sistem. Dan yang paling menarik, sistem membenarkan anda menggunakan kelima-lima nombor dalam satu masa untuk menghantar mesej yang sama. Jadi, akan berlakunya proses penggiliran semasa proses blast mesej dan ini akan kurangkan kebarangkalian nombor di’banned’.

Ada kemungkinan nombor boleh di’banned’ sekiranya anda sentiasa spam atau nombor Whatsapp anda kerap di’report’ oleh pengguna. Anda dinasihatkan untuk elakkan spam ke nombor yang tak dikenali atau menghantar mesej dengan terlalu cepat / kerap. Anda juga digalakkan untuk menggunakan nombor telefon sampingan dan bukan nombor utama sebagai langkah berjaga-jaga.

Pihak Wasapmatic tidak akan bertanggungjawab sekiranya akaun Whatsapp anda di’banned’ oleh pihak Whatsapp.

Anda boleh menukar nombor didalam sistem pada bila-bila masa.

Plan lama (Basic, Standard, Premium) masih lagi kekal dan boleh digunakan dengan bayaran bulanan. Plan baru iaitu Plan Broadcasting hanyalah plan tambahan sahaja.

Setiap plan lama (Basic, Standard, Premium) ada TIGA fungsi utama iaitu Autoresponder, Bulk Message dan Chatbot. Manakala Plan Broadcasting hanya ada SATU fungsi sahaja iaitu fungsi Bulk Message. Untuk lebih lanjut, boleh lihat di bahagian pricing di laman web Wasapmatic.

Sekiranya anda sudah dapatkan harga promo Plan Broadcasting untuk setahun, anda TIDAK DIBENARKAN untuk tukar ke plan lain atau naiktaraf ke akaun lain. Sekiranya anda berminat dengan plan yang lain (Basic, Standard atau Premium), anda boleh langgan secara bulanan dengan menggunakan akaun yang berbeza. Harga promo ini untuk Plan Broadcasting sahaja.  

Untuk menggunakan sistem Wasapmatic, anda tidak perlu install mana-mana software kerana sistem ini adalah cloud system. Anda hanya perlu mempunyai akses internet dan login menerusi laman web Wasapmatic sahaja.

Buat masa ini tiada promo lifetime untuk mana-mana plan. 

Untuk plan promo ini, anda DIBENARKAN untuk meminta refund dalam tempoh 10 hari selepas pembayaran. Adalah lebih baik anda mendaftar versi trial terlebih dahulu dan mencuba fungsi Bulk Message sebelum membuat pembayaran. Sila layari laman web wasapmatic.com untuk mendaftar akaun trial.

Ya, ada tutorial untuk sistem Wasapmatic. Anda boleh layari help.wasapmatic.com. Tutorial akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Ya, Wasapmatic mempunyai support group di Telegram. Anda boleh sertai selepas anda melanggan sistem Wasapmatic.

Dah Berminat Dengan Promo Ini?

PERINGATAN! Promo ini akan tamat dalam tempoh:

Tawaran ini akan ditutup selepas 31 Ogos 2022. Tiada peluang kedua. Rayuan tidak diterima. 

Pelan Broadcasting Wasapmatic

RM279 untuk langganan 1 tahun!

119-1197446_img-3-arrow-down-drawn-3-arrows-down
Pastikan anda sudah membaca dan faham semua maklumat yang telah disediakan. 
Ini adalah tawaran kepada sesiapa yang berminat untuk dapatkan 1 tahun Plan Broadcasting (untuk tujuan Bulk Message / Blast Message). Sekiranya anda perlukan sistem lengkap (Autoresponder, Bulk Message, Chatbot) atau tidak mahu penjimatan dengan setahun, anda masih boleh guna sistem ini dengan langganan bulanan di Wasapmatic.com
Sekiranya anda ada pertanyaan, boleh cari saya di Facebook (Imzan Razin) atau hubungi saya di Telegram, t.me/nazminizar

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Mini cart

Your cart is empty

Go to shop

Total

RM0

Secured by iCheckout